Mit Internet er Yousee´ s nye sikkerhedsløsning

7. februar 2023

Yousee nu har lanceret Mit Internet, som i første omgang leveres til nye internet kunder. Med Mit Internet får bredbåndskunder nu automatisk indbygget sikkerhed direkte i deres router. Den nye sikkerhedsløsning beskytter automatisk alle enheder i hjemmet - når man er på internettet og eget wi-fi-netværk, og uanset om det er via pc, mobil eller fx en spilkonsol.

YouSee er de første på det danske marked til at tilbyde løsningen
Yousee´ s nye innovative sikkerhedsløsning giver beskyttelse fra dag 1, uden at man skal foretage sig noget. Der er ingen download eller installation af en sikkerhedsklient på din pc, mobil eller tablet.

Med Mit Internet får man

  • Indbygget sikkerhed direkte i routeren
  • Beskyttelse af alle enheder i hjemmet
  • Indbygget wi-fi mesh
    • Hvilket betyder, at kunder, der ønsker bedre wi-fi-dækning i deres bolig, kan nøjes med at tilføje én ekstra Wi-fi Booster


Nyhed! Mit Internet-app
Med den nye sikkerhedsløsning følger også en helt ny app - Mit Internet. Med Mit Internet-appen har man mulighed for at tage kontrol over sit internet i hjemmet. Udover at styre sikkerheden på netværket, kan man bl.a. bruge appen til at:

  • Få overblik over enheder, som er forbundet til wi-fi-netværket
  • Oprette profiler på familiemedlemmer og fx opsætte regler for skærmtid
  • Oprette et gæste-wi-fi-netværk, der kun giver adgang til anvendelse af internet og ikke adgang til ens øvrige enheder fx et overvågningskamera.

I første omgang er Mit Internet automatisk med i routere hos nye bredbåndskunder på en coax-løsning. Fra marts eller april måned bliver Mit Internet rullet ud hos eksisterende internetkunder (via en opdatering af softwaren i Sagemcom FAST380v2 eller FAST380v3-router) på en coax-løsning. I hører naturligvis fra os når det sker.

Læs mere her

HUSK – Internet kampagne fra 18/1 til 16/3-2023

Bestil 200 Mbit eller 1000 Mbit og få de første 2 måneder til 0 kr.

BIERSTED ANTENNEFORENING-MICHELSENSVEJ 6, BIERSTED, 9440 AABYBRO - TLF: 2420 9925 - EMAIL: FORMAND@BIERSTEDAF.DK