HBO Max bliver til Max

28. marts 2024

Max kommer i YouSee Play og Bland Selv, og alle med HBO Max hos YouSee får automatisk den nye streamingtjeneste, når den lanceres den 21. maj.

Jeg har HBO Max i dag. Får jeg Max? 

Alle med HBO Max hos YouSee får helt automatisk den nye streamingtjeneste Max, når den lanceres 21. maj.   

Skal jeg bruge flere point, når HBO Max bliver til Max? 

Pointværdien vil være den samme, så man vil ikke blive opkrævet flere point, når HBO Max bliver til Max 21. maj.  

Får jeg Discovery kanaler med, når jeg får Max hos YouSee? 

Med Max får du alt det bedste indhold fra HBO Max, Warner Bros., Cartoon Network og Discovery. Det betyder, at du bl.a. kan streame nye sæsoner af programmer som Jaget Vildt, Ex On The Beach og andet populært indhold fra Discovery. Der vil ikke være nogle tv-kanaler inkluderet i streamingtjenesten. 

Får jeg sport med i Max hos YouSee?
Du vil kunne se alt fra OL i Paris 2024 med Max hos YouSee. HBO Max har annonceret, at der vil være forskellige varianter af Max streamingtjenesten, og når vi kommer tættere på lanceringen, vil vi fortælle mere om, hvordan vi kommer til at tilbyde Max til alle vores kunder. 

HBO Max har meldt ud, at Max giver adgang til Kanal 5, Kanal 4, 6’eren, Canal 9 og Eurosport. Betyder det, at jeg får disse kanaler, når HBO Max bliver til Max?
Max tilbyder forskellige abonnementer, og det er ikke alle varianter, der indeholder tv-kanaler. Der vil ikke være nogle tv-kanaler inkluderet i den variant, som gives til dem, der i dag har HBO Max. 

BIERSTED ANTENNEFORENING-MICHELSENSVEJ 6, BIERSTED, 9440 AABYBRO - TLF: 2420 9925 - EMAIL: FORMAND@BIERSTEDAF.DK