Glædelig Jul og Godt Nytår

20. december 2020

Kære Biersted borgere og Bjessinger. 

Vi vil fra Biersted Antenneforening, gerne ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Tak for den store opbakning, der er til vores forening. 

2020 har måske ikke virket som et travlt år, men i bestyrelsen har vi ikke haft mindre travlt end de tidligere år.  

Vi har fået gravet kabel ned på den nye udstykning på  Elbæksmindevej, hvor nye medlemmer kan komme gratis med på Biersted Antenneforenings Net, og dermed drage fordel af konkurrencedygtige foreningspriser, samtidig med at man er en del af foreningslivet her i Biersted. 

Det helt store ændring var dog da vi i efteråret kunne præsentere 1 GB internet for 299 kr., og mange af vores medlemmer fik opgraderet deres forbindelser til højere hastigheder uden at skulle betale mere. Pga. Corona har det dog taget lidt længer tid end forventet. 

VI har også fået ny hjemmeside på bierstedantenneforening.dk, hvor vi løbende opdaterer, om nyheder i vores forening. 

Vi var i efteråret så uheldige ,at have et par afbrydelser på vores net, men det var desværre ude af vores hænder da det var nogle entreprenører der gravede vores fiberkabel over ved Aabybro. 

Corona var også skyld i vores generalforsamling ikke kunne gennemføres i foråret, men vi fik den heldigvis presset ind, hvor der var en lille åbning i efteråret. 

Og hvad så nu. Vi håber først og fremmest , at der bliver styr på Coronaen ,og så må vi se fremad. 

Vi ved allerede nu ,at TV 2 har købt OL-rettigheder af Discovery og dækker De Olympiske Vinterlege 2022 og De Olympiske Lege 2024 sammen med DR, ligesom Europa League og Landsholdet der også flytter fra Discovery til TV2 fra sommeren 21. Så det er jo et par gode nyheder. 

Og medlemmerne kan godt glæde sig, for der kommer flere gode nyheder i 2021. 

Tak for 2020 

Mvh  

Biersted Antenneforening 

Gitte, Kim, Leif, Carlo og Preben 

BIERSTED ANTENNEFORENING-MICHELSENSVEJ 6, BIERSTED, 9440 AABYBRO - TLF: 2420 9925 - EMAIL: FORMAND@BIERSTEDAF.DK