VIGTIG INFORMATION FRA DIN ANTENNEFORENING.

25. august 2019

Vigtig Information fra din Antenneforening.

Vi kan i Biersted Antenneforening godt forstå, at den sidste uges mediedækning har skabt forvirring blandt vores medlemmer. Desværre foregå meget kommunikation i dag på de sociale medier, hvor nogen har hørt et og andre har hørt noget andet. Hvad er der sket, og hvad vil der komme til at ske:

Yousee’s ambition er at lægge det mest sete indhold ned i grundpakken, og derfor udgår Kanal 5 og bliver erstattet af TV 2 Charlie, der blandt andet sender populære serier, spændende krimier og masser af god dansk underholdning. Meningen var så at Kanal 5, og alle øvrige kanaler fra Discovery Networks skulle kunne vælges, som Bland selv kanaler, således at fleksibiliteten og valgfriheden kan vælges i Bland selv universet. Dette også for at imødekomme medlemmer der ønsker mere valgfrihed i pakkerne. 

YouSee har haft et godt samarbejde med Discovery Networks, som de håber fortsætter mange år endnu. YouSee har siden april forhandlet med Discovery Networks og er derfor ærgerlige over, at det nu er kommet til at fremstå som om, de ikke vil samarbejde. Yousee`s dør står stadig åben, og de vil rigtig gerne kunne tilbyde Discovery Networks kanal i Bland Selv universet.

Lige nu sker der ingen ændringer i tv-pakkerne, for den aftale vi har med Discovery Networks løber året ud, og fra januar 2020 vil der stadig være masser af sport. 
EM i fodbold: vi håber, at de kvalificerer sig til slutrunden, som sendes direkte på DR og TV3 – og som derfor kan ses af vores 1,2 mio. tv-kunder
Superliga: Endnu flere af vores tv-kunder vil fremover kunne følge Superligaen, når vi udvider Mellempakken med TV3 Sport, TV3+ og TV 3 Max. På disse kanaler vises nemlig 2/3 af alle kampene, inkl. ugens vigtigste kamp (førstevalget). 
OL i Tokyo: Alle vores tv-kunder vil kunne følge med, når DR sender fra OL i Tokyo 2020. DR har halvdelen af OL-rettighederne, og de sender desuden højdepunkter, analyser og sammendrag fra de vigtigste begivenheder.
Derudover kan man stadig opleve alle kampene fra Premier League, Champions League og se Tour de France, Wimbledon, alle løb fra Formel 1 og meget, meget mere. 

I Biersted Antenneforening forventer at i 2020 har vi en ligeså attraktivt programflade som vi har i dag. Og vi tror på at der stadig kan forhandles, til trods for hvad der siges i medierne pt.

Vi skal understrege, at vi ikke ved mere end det, der er kommet frem i medierne. Når vi ved noget mere konkret, vil vi formidle denne viden her på vores hjemmeside og på Facebook.

Vi håber på medlemmernes forståelse og  at vil bakke op om bestyrelsen, der dagligt og på frivillig basis kæmper Jeres kamp om indflydelse hos nuværende udbyder

Er der yderligere spørgsmål er I velkomne til at kontakte os i bestyrelsen.

PS: Til trods for det ovenstående så er der meget spændende på vej til medlemmerne. De nye TV pakker med Bl.a. TV2 Play i Bland Selv, men dette kommer der mere om i weekenden J

M.v.h. Biersted Antenneforening

En del af foreningslivet i Biersted

BIERSTED ANTENNEFORENING-MICHELSENSVEJ 6, BIERSTED, 9440 AABYBRO - TLF: 2420 9925 - EMAIL: FORMAND@BIERSTEDAF.DK